X
تبلیغات
رایتل
مطالب علمی در مورد علم صنایع غذایی
دوشنبه 26 بهمن‌ماه سال 1388 ساعت 06:48 ب.ظ

تکنولوژی غلات

۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات -مهندس رسول پایان

2- تکنولوژی نان - دکتر ناصر رجب زاده

3-تکنولوژی غلات-نیکو آراسته

۴-جزوه درسی تکنوژی غلات دکترکدیبر دانشگاه اصفهان

تکنولوزی روغن

1-تکنولوژی روغن های خوراکی-محمد حسین حداد خداپرست

2-جزوه درسی دکتر حداد خداپرست(بخش دوم)1376-دانشگاه فردوسی مشهد

3-تصفیه روغن و تولید مار گارین-میر نظامی ضیابری

4-چربی ها و روغن های خوراکی-میر نظامی ضیابری

5- چربی ها و روغنهای نباتی خوراکی و تصفیه روغن -خانم فرشته مالک

تکنولوزی شیر

1-تکنولوژی شیر و فراوردهای لبنی-دکتر سید علی مرتضوی

2-شیر و فراوردهای آن -خانم گیتی کریم

3-روشهای آزمایش شیر-آقای عباس فرخنده

4-جزوه درسی لبنیات دکتر احسانی - دانشگاه تهران

کنسروسازی

1-کنسروسازی-رسول پایان

2-صنایع کنسروسازی-جواد حصاری(دانشگاه تبریز)1382

تکنولوژی قند

1-جزوه درسی مهندس بهزاد تکنولوژی قند1380-دانشگاه فردوسی مشهد

2-صنایع شکر وقند-دکتر شیخ الاسلام

3-تکنولوژی قند-دکتر رضا اسماعیل زاده کناری دانشگاه گرگان

اصول نگهداری

1-مبانی فیزیکو شیمیایی نگهداری مواد غذایی-دکتر محمد صفری دانشگاه تهران

2-اصول نگهداری مواد غذایی-مهندس رستم فرجی هارمی

3-جزوه دکتر قدوسی اصول نگهداری مواد غذایی 1379

اصول مهندسی صنایع غذایی

1-درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی-ترجمه:دکتر مرتضوی دانشگاه فردوسی

2-مبانی مهندس صنایع غذایی-سید کمال الدین سید رضوی انتشارات عمیدی

3-جزوه درسی دکتر شاهدی اصول مهندسی صنایع غذایی -دانشگاه صنعتی اصفهان 1375

4-جزوه درسی دکتر کلباسی اصول مهندسی صنایع غذایی-دانشگاه تهران

اصول طراحی کارخانه

1-جزوه درسی دکتر سید رضوی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی-دانشگاه ارومیه 1375

2-جزوه درسی مهندس جلالی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی -دانشگاه فردوسی مشهد 1377

۳-کتاب اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی دکتر اسماعیل زاده کناری

شیمی مواد غذایی

1-شیمی مواد غذایی-دکتر فاطمی

2-شیمی مواد غذایی-دکتر قنبرزاده

میکروبیولوژی مواد غذایی

1-میکروبیولوژی مواد غذایی- ترجمه دکتر مرتضوی

2-میکروبیولوژی مواد غذایی-خانم گیتی کریم

ریاضیات

1-ریاضیات دانشگاهی-مهندس نیکو کار

زبان انگلیسی

1-زبان تخصصی صنایع غذایی-انتشارات سمت

تستهای کارشناسی ارشد

1-تستهای سه جلدی گامی بسوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی- انتشارات بارثاوا مهندس سید مهدی جعفری مهندس مسعود فلاح

2-تستهای تکنولوژی صنایع غذایی دکتر مرتضوی

۳-درسنامه جامع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی احسان جناب

۴-جزوات پارسه