-
علم تغذیه
دوشنبه 26 بهمنماه سال 1388 18:53
تغذیه نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد.احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور میکند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند . تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد و به تندرستی و طول عمر می انجامد،بلکه با تاثیر بر روی اعصاب...
-
علم تغذیه
دوشنبه 26 بهمنماه سال 1388 18:53
تغذیه نیاز انسان به غذا یکی از احتیاجات ذاتی یا فیزیولوژیک است که مهمترین عامل بقای زندگی و طول عمر می باشد.احتیاج به غذا دائمی است و ارگانیسم را مجبور میکند تا برای بدست آوردن غذا و رفع گرسنگی کوشش کند . تغذیه صحیح و متعادل نه تنها پدیده رشد را میسر می سازد و به تندرستی و طول عمر می انجامد،بلکه با تاثیر بر روی اعصاب...
-
غنی سازی آرد با آهن
دوشنبه 26 بهمنماه سال 1388 18:49
غنی سازی آرد با آهن و استرس اکسیداتیو؛ تجربه ای در ایران حامد پورآرام کاندید ای دکترای تخصصی علوم تغذیه دانشگاه وین و کارشناس ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خلاصه سخنرانی: شیوع قابل توجه فقر آهن و کم خونی ناشی از آن در گروه های سنی مختلف در اغلب قریب به اتفاق استانهای کشور در دو بررسی ریزمغذیها (سال 1381) و...
-
منابع کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی
دوشنبه 26 بهمنماه سال 1388 18:48
تکنولوژی غلات ۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات -مهندس رسول پایان 2- تکنولوژی نان - دکتر ناصر رجب زاده 3-تکنولوژی غلات-نیکو آراسته ۴-جزوه درسی تکنوژی غلات دکترکدیبر دانشگاه اصفهان تکنولوزی روغن 1-تکنولوژی روغن های خوراکی-محمد حسین حداد خداپرست 2-جزوه درسی دکتر حداد خداپرست(بخش دوم)1376-دانشگاه فردوسی مشهد...
-
معرفی رشته صنایع غذایی
جمعه 23 بهمنماه سال 1388 19:15
معرفی رشته صنایع غذایی مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می شود، به علوم و صنایعی اطلاق می شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می گردد. رشد بی رویه جمعیت همراه با کاهش منابع غذایی،...