تکنولوژی غلات ۱-مقد مه ای به تکنولوژی فراورده های غلات -مهندس رسول پایان 2- تکنولوژی نان - دکتر ناصر رجب زاده 3-تکنولوژی غلات-نیکو آراسته ۴-جزوه درسی تکنوژی غلات دکترکدیبر دانشگاه اصفهان تکنولوزی روغن 1-تکنولوژی روغن های خوراکی-محمد حسین حداد خداپرست 2-جزوه درسی دکتر حداد خداپرست(بخش دوم)1376-دانشگاه فردوسی مشهد 3-تصفیه روغن و تولید مار گارین-میر نظامی ضیابری 4-چربی ها و روغن های خوراکی-میر نظامی ضیابری 5- چربی ها و روغنهای نباتی خوراکی و تصفیه روغن -خانم فرشته مالک تکنولوزی شیر 1-تکنولوژی شیر و فراوردهای لبنی-دکتر سید علی مرتضوی 2-شیر و فراوردهای آن -خانم گیتی کریم 3-روشهای آزمایش شیر-آقای عباس فرخنده 4-جزوه درسی لبنیات دکتر احسانی - دانشگاه تهران کنسروسازی 1-کنسروسازی-رسول پایان 2-صنایع کنسروسازی-جواد حصاری(دانشگاه تبریز)1382 تکنولوژی قند 1-جزوه درسی مهندس بهزاد تکنولوژی قند1380-دانشگاه فردوسی مشهد 2-صنایع شکر وقند-دکتر شیخ الاسلام 3-تکنولوژی قند-دکتر رضا اسماعیل زاده کناری دانشگاه گرگان اصول نگهداری 1-مبانی فیزیکو شیمیایی نگهداری مواد غذایی-دکتر محمد صفری دانشگاه تهران 2-اصول نگهداری مواد غذایی-مهندس رستم فرجی هارمی 3-جزوه دکتر قدوسی اصول نگهداری مواد غذایی 1379 اصول مهندسی صنایع غذایی 1-درآمدی بر مهندسی صنایع غذایی-ترجمه:دکتر مرتضوی دانشگاه فردوسی 2-مبانی مهندس صنایع غذایی-سید کمال الدین سید رضوی انتشارات عمیدی 3-جزوه درسی دکتر شاهدی اصول مهندسی صنایع غذایی -دانشگاه صنعتی اصفهان 1375 4-جزوه درسی دکتر کلباسی اصول مهندسی صنایع غذایی-دانشگاه تهران اصول طراحی کارخانه 1-جزوه درسی دکتر سید رضوی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی-دانشگاه ارومیه 1375 2-جزوه درسی مهندس جلالی اصول طراخی کارخانه های مواد غذایی -دانشگاه فردوسی مشهد 1377 ۳-کتاب اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی دکتر اسماعیل زاده کناری شیمی مواد غذایی 1-شیمی مواد غذایی-دکتر فاطمی 2-شیمی مواد غذایی-دکتر قنبرزاده میکروبیولوژی مواد غذایی 1-میکروبیولوژی مواد غذایی- ترجمه دکتر مرتضوی 2-میکروبیولوژی مواد غذایی-خانم گیتی کریم ریاضیات 1-ریاضیات دانشگاهی-مهندس نیکو کار زبان انگلیسی 1-زبان تخصصی صنایع غذایی-انتشارات سمت تستهای کارشناسی ارشد 1-تستهای سه جلدی گامی بسوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی- انتشارات بارثاوا مهندس سید مهدی جعفری مهندس مسعود فلاح 2-تستهای تکنولوژی صنایع غذایی دکتر مرتضوی ۳-درسنامه جامع کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی احسان جناب ۴-جزوات پارسه |